header image

Welkom bij Hill-Immo

Dé makelaar die jouw vastgoeddromen waar maakt! Wij zijn meer dan alleen een kantoor in Kemmel, West-Vlaanderen. Met een passie voor vastgoed en een ongeëvenaarde toewijding aan onze klanten, streven wij ernaar ons te onderscheiden van de rest met onze diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt.

Bij Hill-Immo begrijpen we dat vastgoedtransacties complex kunnen zijn, daarom bieden we uitgebreid advies en ondersteuning gedurende het hele proces. Van het onderhandelen over de beste prijs tot het verzorgen van alle juridische aspecten, wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe woning.

Bij Hill-Immo draait alles om jouw tevredenheid. Onze persoonlijke service, toewijding aan kwaliteit en transparantie maken ons de ideale partner voor al jouw vastgoednoden.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat Hill-Immo jouw vastgoeddromen waarmaken.

Kopen en verkopen

De verkoop en aankoop van uw eigendom is wellicht één van de belangrijkste transacties in uw leven. De constante veranderingen inzake wetgeving en andere verplichtingen maken het er niet eenvoudiger op.
Hill - Immo (BIV Erkend Vastgoedmakelaar) zorgt dat u professioneel begeleid wordt gedurende het ganse traject van de verkoop van uw eigendom. Van een realistische waardebepaling via de nodige attesten tot en met de notariële akte.
Als professioneel vastgoedmakelaar beschikken wij tevens continue over een actueel bestand van kandidaat-kopers en adverteren wij uw eigendom op verschillende websites (proxio.bevlan.bezimmo.be, …) en in andere media.

Aanvankelijk beperkte zich dat tot de verkoop van bestaande huizen, appartementen, ... Algauw vertrouwden ook bouwpromotoren de verkoop van hun nieuwbouwprojecten toe aan Hill Immo.

Bent u op zoek naar een eigendom in de regio Zuid-West-Vlaanderen, neem dan een kijkje in onze rubrieken Te koop & Nieuwbouw.

Bij Hill-Immo geloven we in een persoonlijke aanpak. Ons ervaren team van makelaars staat altijd klaar om jouw wensen en behoeften uit te zoeken en om te zetten in werkelijkheid. Of je nu op zoek bent naar uw droomhuis, een investeringsmogelijkheid of een woning in het prachtige Spanje, wij zijn er om je te begeleiden op elke stap van het vastgoedtraject.


Huren en verhuren

Hill Immo begeleidt mensen gedurende hun zoektocht naar een eigen woning, appartement, ....

Gedurende de jaren hebben wij een aanzienlijke portefeuille opgebouwd met onroerende goederen die we keer na keer verhuren voor de eigenaars.

Hill Immo maakt de huurders en verhuurders wegwijs in de complexe huurwetgeving en stelt een volledig verhuurdossier op met uitgebreide plaatsbeschrijving.

Bent u op zoek naar een eigendom in de regio Zuid-West-Vlaanderen, neem dan een kijkje in onze rubrieken Te huur.

Lander

Lander

Zaakvoerder - Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar Schatter-expert in het kader van nalatenschappen erkend door de Vlaamse overheid

BIV: 512621

Isabelle

Isabelle

Zaakvoerder - Vastgoedmakelaar - Syndicus en Bemiddelaar

BIV: 508823

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.
Toezichthoudende autoriteit:
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)