Omdat we ons volledig willen concentreren op onze klanten werken we met gesloten kantoren.

Bij interesse worden er afspraken gemaakt en kunnen de panden meteen bezocht worden zonder verder tijdsverlies.

Bel ons: 057 446 446

Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text

Sneak peek

Kopen en verkopen

De verkoop en aankoop van uw eigendom is wellicht één van de belangrijkste transacties in uw leven. De constante veranderingen inzake wetgeving en andere verplichtingen maken het er niet eenvoudiger op.
Hill Immo (BIV Erkend Vastgoedmakelaar) zorgt dat u professioneel begeleid wordt gedurende het ganse traject van de verkoop van uw eigendom. Van een realistische waardebepaling via de nodige attesten tot en met de notariële akte.
Als professioneel vastgoedmakelaar beschikken wij tevens continue over een actueel bestand van kandidaat-kopers en adverteren wij uw eigendom op verschillende websites (proxio.bevlan.bezimmo.be, …) en in andere media.

Aanvankelijk beperkte zich dat tot de verkoop van bestaande huizen, appartementen, ... Algauw vertrouwden ook bouwpromotoren de verkoop van hun nieuwbouwprojecten toe aan Hill Immo.

Bent u op zoek naar een eigendom in de regio Zuid-West-Vlaanderen, neem dan een kijkje in onze rubrieken Te koop & Nieuwbouw.

Huren en verhuren

Hill Immo begeleidt mensen gedurende hun zoektocht naar een eigen woning, appartement, ....

Gedurende de jaren hebben wij een aanzienlijke portefeuille opgebouwd met onroerende goederen die we keer na keer verhuren voor de eigenaars.

Hill Immo maakt de huurders en verhuurders wegwijs in de complexe huurwetgeving en stelt een volledig verhuurdossier op met uitgebreide plaatsbeschrijving.

Bent u op zoek naar een eigendom in de regio Zuid-West-Vlaanderen, neem dan een kijkje in onze rubrieken Te huur.

2 vastgoedexperten staan voor u klaar om op zoek
te gaan naar het ideale eigendom

Meld ons je zoekwensen en wij zoeken met je mee

Registreer nu mijn zoekwensen